cat cast
 
 
 
 

Santiago Barreras Milla_Soci Consultor
Llicenciat en Relacions Industrials per la Universitat de Alcalá de Henares i Graduat Social pel Ministeri de Treball i Seguretat Social de Barcelona. Ha treballat a La Maquinista Terrestre i Marítima S.A. com a Tècnic d'Organització i Mètodes i ha ocupat la responsabilitat d'assessor Tècnic dins l'àrea de Relacions laborals en processos de reconversió industrial.

L'any 1992 s'incorpora a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat com a Cap de Recursos Humans on desenvolupa les polítiques de gestió, formació i la relació amb el Comitè d'Empresa. És expert en treballs d'organització i processos de mecanització, negociacions col·lectives i processos de requalificació professional.

Ha participat com a professor del curs de Postgrau en Gestió Cultural, Les Heures, Fundació Bosch i Gimpera Universitat de Barcelona.

 
 

Àlex Roig_Soci Consultor
Llicenciat en Psicologia Industrial per a la Universitat de Barcelona i es va especialitzar en psicologia del treball i de les organitzacions. Ha treballat des del 1982 en El Corte Inglés S.A com a Tècnic de RRHH on es va responsabilitzar dels Processos de Selecció per a Comandaments i Venedors així com de la Formació Comercial.

L'any 1988 s'incorpora en el Grup Pyrénées S.A. com a Cap de Formació, on es va responsabilitzar de definir i implantar totes les polítiques estratègiques de formació del personal.

L’any 1992 promociona i acaba tenint la responsabilitat de Cap de Desenvolupament de RRHH de la companyia.

Des de l’any 1997 desenvolupa la seva carrera professional com a consultor i es expert en l'elaboració de Plans de Formació, implantació de la Gestió del canvi i Desenvolupament Organitzacional.

Ha participat com a professor a l’EUNCET escola universitària de negocis de caixa de Terrassa centre adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya.